Controleer direct na ontvangst of het pakket compleet en onbeschadigd is.  Indien dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op te nemen.

Niet tevreden?

U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het geretourneerde artikel dient onbeschadigd, ongedragen en in originele verpakking te worden teruggezonden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Vul hiervoor ons Retourformulier in.

Terugbetaling

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het is van belang dat het geretourneerde artikel in goede staat wordt ontvangen binnen 14 dagen na aanvraag van retour. Het aankoopbedrag krijgt u binnen 5 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel teruggestort op het rekeningnummer waarmee het product betaald is.

Indien het geretourneerde product gedragen blijkt te zijn of niet binnen de gestelde retourtermijn is teruggestuurd, stort Domoor het aankoopbedrag niet terug.

Wij adviseren om uw retourzending terug te sturen met een Track en Trace code. Domoor is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten in de post, zonder bewijs van verzending.